Wie

Roland Notermans

Roland Notermans

Roland Notermans Management, Commercie & Financiering

Roland, mede-oprichter en managing partner, is al sinds de begin jaren 90 actief met het verdienen aan nieuwe media. Hij is sinds juni 2010 toegetreden tot het management van Entelligence Group bv, de holding van Tastelink. Hiervoor was Roland als Country Manager werkzaam bij het het Managed Futures fonds genaamd Superfund (1,3 MRD onder beheer), Hier was hij lid van het internationale management team.

In zijn studententijd in Groningen organiseerde hij met studievrienden een beleggingsspel wat resulteerde in de oprichting van ESEC Educational Entertainment (1991 – 2001) en onder andere bedenker van de Nationale Beurscompetitie, Management Game Nederland en het Nationale Voetbalspel. Vanuit zijn studententijd is dit bedrijf uitgegroeid tot een internetbedrijf wat wel geldverdiende en in een tiental landen in Europa actief was.

Momenteel is Roland tevens partner bij het Windmill Quant Fund en participeert hij onder andere in het innovatieve loyaltycardbedrijf Brand@Hand. Sinds 2010 heeft hij vaste zitting in de Valorisatie Commissie van TNO/Technologiestichting STW.

Arjen de Vries

Arjen de Vries

Arjen de Vries Science & Technology

Arjen, scientific researcher and (independent) advisor on behalf of the Centrum Wiskunde & Informatica (CWI), is an experienced computer scientist specialized in information access to dataspaces through the integration of information